Никога повече

Другата страна на монетата 🙂

Дами,

Тук ще намерите продукти, от които съм останала разочарована и никога повече не бих купила.

Изрично отбелязвам, че предстоящата селекция е резултат от личните ми впечатления и наблюдения. Козметичните продукти имат много индивидуален ефект върху всеки тип кожа и тен. Така, че съветът ми е при възможност, винаги да пробвате преди да купите :)

Надявам се страницата да ви бъде полезна:

Optimals Matte Touch Day Gel-CreamORIFLAME Optimals Matte Touch Day Gel-Cream

Ползвах и двата крема от серията и след няколко седмици тестване и опити да се „спогодим“, накрая се разделихме безславно. Ужасно усещане върху кожата, не попива и оставя мазен слой отгоре. Кожата се омазнява осезаемо след няколко часа. Прави всичко друго, но не и да матира.

Oriflame Ecobeauty Hydrating FoundationORIFLAME Ecobeauty Hydrating Foundation

Първият и последен козметичен продукт, който изхвърлих след само 2-3 ползвания. Консистенцията на ФДТ не позволява равномерно нанасяне и тена стои на петна. Дозатора е лош и не регулира количеството продукт, който излиза. Това го прави много неикономичен.

product_7475.jpg REGAL Q10 Clarifying Cleansing Gel

Не върши никаква работа за почистване на грим. По-скоро размазва, отколкото да почиства.

micellar-water-biodermaBIODERMA Micellar Water Sensibles

Един много хвален продукт, който купих директно без колебание в най-голямата опаковка. За мен тази мицеларна вода не става за почистване на грим по никакъв начин. ФДТ по размазва без почистване. От грима на очите може и да успее на почисти сенките, но със спиралата и моливите е „мисия невъзможна“.

mineralni-baze-pod-ocni-stiny-mineral-eyeshadow-base-sensitive-2-gARTDECO Pure Minerals 

Не върши никаква работа от функциите на базата за сенки. Има прекалено „мазно“ покритие, за да подобрява пигментацията на сенките или да удължава трайността им. При по-мазни клепачи, предполагам, че дори ще засили негативите. Пробвах няколко варианта на ползване, но в крайна сметка се разделихме с тази база. За суха кожа на клепачите, може би ще върши някаква работа.

astor-big-beautiful-play-it-big-mascaraASTOR Play it Big

Тази спирала е най-ужасната, която някога съм ползвала. Бях любопитна да я пробвам, защото мнго харесвам побидни четки. И да, четката е добра – разделя много добре миглите. Но туша е ужасен. Никакъв обем не дава, но в същото време ужасно цапа. С течение на деня черното от горните мигли, се размазва доволно под очите в резултат, след 4-5 часа приличате на панда 😀 Изхвърлих я след второто нанасяне.

Advertisements

3 thoughts on “Никога повече

  1. Надявам се да съм полезна 🙂 Въпреки, че обикновено доста проучвам преди да купя нещо ново, на всяка жена се случва да купи нещо, което е доста разочароващо за нея.

  2. Много ценна рубрика. Продължавай да споделяш тук. Точно това е най-важното за нас, да знаем от какво не си доволна и защо.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s